Project Nederweert

Dit project was voor ons een ware bron van vreugde en inspiratie. Laat je betoveren door de ambachtelijke finesse en de unieke, warme uitstraling die dit huis nu omarmt. Welkom in een wereld van tijdloze elegantie en karaktervol design.

Keuken
Landelijke massief eiken keukenfronten gemaakt van een prachtige combinatie van diepzwart massief eiken en doorleefd oud eiken. Dit ademt karakter en stijl. Het glanzende hardstenen blad en het eiken wijnrek voegen een vleugje luxe en functionaliteit toe, waardoor de keuken het warme hart van het huis wordt.

Trap
Een eyecatcher van jewelste: de eiken houten trap. Rustiek van aard, met metalen spijlen en robuuste posten. Deze trap vertelt een verhaal terwijl het de overgang tussen verdiepingen met elegantie en authenticiteit markeert.

Deuren
Stap binnen door de massief eiken landelijke deuren, gehuld in diepzwart. Deze deuren zijn niet alleen functioneel; ze zijn een kunstwerk op zich. Elke deur draagt bij aan de warme en uitnodigende sfeer die ons project kenmerkt.

Badmeubel
Een massief eiken badmeubel. Oud gemaakt en subtiel gekleurd, hiermee voegt het meubel een vleugje elegantie toe aan deze intieme ruimte.

WC
Zelfs de kleinste details maken indruk in dit project. De wc is voorzien van een eiken blad met een verfijnd waskommetje en een eiken plank op de stortbak. Een harmonieuze combinatie van functionaliteit en design.

Kapsalon
Als kers op de taart hebben we ook de kapsalon mogen uitvoeren op dit adres. Een ruimte doordrenkt met dezelfde aandacht voor detail en stijl die ons project kenmerkt.