Vakmanschap en topkwaliteit!

Bij Disveld Timmerwerken koesteren we het traditionele vakmanschap en leveren we hoogwaardig timmerwerk op maat. Onze gepassioneerde vakmensen zijn bedreven in het werken met hout en hebben oog voor detail, wat resulteert in prachtige, duurzame creaties.

Houten deuren en ramen

Wij vervaardigen prachtige houten deuren en ramen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een meerwaarde bieden aan uw woning.

Wij vervaardigen prachtige houten deuren en ramen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een meerwaarde bieden aan uw woning.

Het team

Wij staan voor u klaar

Daan

Oprichter en maestro van het bedrijf. Jarenlange kennis en vakmanschap gaan hand in hand. In oplossingen denken, en ruimtes optimaal benutten met oog voor sfeer. Is één van de sterke punten van Daan.

Oprichter in 2007

Rob

Ervaren kracht, meubelwerk, kozijnen en constructies, niets is te gek. Alles wordt bekeken en aangepakt! Verschillende werkzaamheden in de werkplaats of bij uitdagende projecten op locatie, dan is hij op zijn best.

Collega sinds 2021

Sander

Benjamin van het team, maar zeker niet de benjamin van handelen! Van een badmeubel realiseren tot het maken van een overkapping. Nergens draait hij zijn hand voor om. Met de opleiding in België afgerond, heeft hij natuurlijk wel al een voorsprong.

Collega sinds Juni 2022

Niels

Meubelmaker pur sang. Van tekening naar uitvoeren, dat is de kracht van Niels. Keukens, kasten, meubels is een kleine greep waar hij sterk in is. En in het ‘echt’ ziet het er nog beter uit als op papier!

Collega sinds Juni 2020